Linky v průmyslu čokolády a cukrovinek Pokrytí Glazura - Zařízení na glazuru pokryté čokoládovým sirupem
Distribuce kompletních linek s instalací v průmyslu čokolády a cukrovinek po celém světě. Zejména kompletní průmyslová linka na enrobování. Náš španělský partner je referencí v oblasti strojů a příslušenství pro zpracování čokolády ve všech jejích formách: bonbóny, tabulky, truffles, tyčinky, s technologií přizpůsobenou zákazníkovi, praktickou, flexibilní, snadno použitelnou a výkonnou. Temperovací stroje, enrobovací stroje a jejich příslušenství pro enrobování a formování čokolády, které umožňují výrobu bonbónů, pralinek, napolitánů, čokoládových tabulek, truffles a formování dutých výrobků, ideální řešení pro enrobování pralinek, tyčinek z obilovin, rýžových chlebíčků, pečiva, sušenek… Chladicí tunel na čokoládu s linkou na enrobování nebo formování pro bonbóny a tabulky, enrobovač pro žvýkačky a lízátka. Automatický enrobovací stroj kompletní na klíč a na míru. Linka na formování kuliček a čoček a figurek ...